Drömresmålet: Etiopien

Ett riktigt härligt filmklipp! Eftersom att jag är medlem i EFS så hör jag ofta talas om Etiopien. EFS är en rörelse inom Svenska Kyrkan som har en mycket lång historia i där, den går tillbaka ända till sent 1800-tal, och även idag finns ett nära samarbete. Genom EFS har jag under hela min uppväxt fått träffa etiopier, träffa andra som varit i Etiopien, ätit massor med etiopisk mat, tittat på bilder från Etiopien och hört historier om Etiopien. Allt detta har inspirerat! Jag har till exempel alltid den etiopiska kryddblandningen berbere hemma (givetvis köpt på någon marknad i en EFS kyrka) och högst upp på min ”bucket-list” över länder att besöka ligger?… just det: Etiopien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.