Begynnelsen

Hej och välkommen till en helt ny del av internet! En del av nätet som uppstod för att jag skulle ha någonstans att göra av alla de tankar, bilder och länkar som jag tycker förtjänar en större publik än bara mig. Något särskilt tema för bloggen kan jag inte utlova. Tvärtom riskerar det att bli ganska rörigt här eftersom att jag är intresserad av ganska många olika saker. Det kommer säkert skrivas en del om politik och musik, filosofi och fotografi, teologi och natur, för att nämna några teman. Jag förväntar mig ärligt talat ingen större läsarkrets, men skulle du uppskatta det du hittar här är du mer än välkommen att följa med! Kommentera också gärna de inläggen som du läser, då får jag en chans att se vem du är och vad du tycker. Kanske kan vi till och med få till någon form av dialog? Det blir oftast intressantare.

Jag bloggar, alltså är jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.